woensdag 30 december 2009

De laatste bladen van 2009

Yep, ook de laatste Eppo van dit jaar, nummer 25, is hier vandaag binnengevallen. En uiteraard morgen in de winkel te vinden. Met, zoals het eind januari van dit jaar ook begon, Eppo op de cover. En verder de boekenkast van Mark Retera, een interview met Jan Dirk Barreveld en helaas maar heel weinig Bob Evers. Alleen die prachtige wintercover van Hans is nog steeds te bewonderen in de advertentie op bladzijde 19.

(Illustratie: Hans van Oudenaarden, karikatuur: Mars Gremmen)

Op diezelfde bladzijde vind je in de rubriek Varia ook de uitslag van de Eppo Kerstkaarten wedstrijd uit de Eppo Kerstspecial. Natuurlijk is kaart nummer 8, deze kaart dus, door onze eigen Hans getekend. Wie de tekenaars van de andere kaarten zijn, vind je eveneens op bladzijde 19 van deze Eppo. Overigens schijnen de meeste inzenders bij alle kaarten de goede tekenaars te hebben gevonden.

En dan tot slot de nieuwe Stripschrift, die eigenlijk vorige week al in de bus viel. Na Brabant Strip Magazine heeft ook de redactie van Stripschrift op een of andere manier “Het Van Walraven Testament” weten te bemachtigen. In de rubriek Actua op pagina 7 van Stripschrift 405 vind je een artikeltje over dit album, geschreven door Teus de Kruijf. Waarin o.a. het begin van het verhaal beschreven wordt, maar ook de diverse onderwerpen uit de geschiedenis van de Nederlandse arbeidsverhoudingen en zelfs een kleine beschrijving van de presentatie, zoals die ook in het AWVN-persbericht en op deze blog te lezen was.

(Illustratie: Eric Heuvel)


Heel fijne jaarwisseling allemaal en tot volgend jaar.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Frank en Hans,
Jullie ook een prettige jaarwisseling en een goed nieuwjaar gewenst!
En let goed op de vingers met vuurwerk want die hebben jullie ook volgend jaar weer hard nodig.
Stef

Frank Jonker zei

Ha, Stef,

Eveneens de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. En dank je voor het advies. Van Hans weet ik het niet zeker, maar ik heb ze gelukkig alle tien nog. :-)

Hartelijke groeten,

Frank