woensdag 8 mei 2019

Stripfestival Knokke-Heist 2019

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Aanstaande zondag 12 mei vindt de zestiende editie van het Stripfestival Knokke-Heist. Natuurlijk met vele internationale tekenaars, maar ook een aantal Nederlandse stripmakers, waaronder Eric Heuvel, Dick Heins en Tim Artz. En ook Danker Jan en ik zijn aanwezig. Met uiteraard het nieuwste album van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex. Zowel de softcover als de Dossier Editie zijn bij ons verkrijgbaar, net als het eerste album uit de serie 'De koffers van Raz Fadraz' , Publiek geheim en het andere werk van Danker Jan, zoals  'Op zoek naar Zeeland' en 'Verder op zoek naar Zeeland'.
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)
 
Bovendien presenteert Danker Jan voor het eerst op een stripfestival zijn gloednieuwe stripalbum Ridders van Gelre, ons verloren Hertogdom. Een album waarin de geschiedenis van het Hertogdom Gelre wordt verteld, verkrijgbaar in hardcover en softcover. En wees er snel bij, want vooral de hardcover blijken de afgelopen paar dagen erg gewild.
(Illustratie: Eric Heuvel)
Ook de albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft zijn tijdens het Stripfestival Knokke-Heist verkrijgbaar,  de Max Miller-albums 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' en het album Nieuwe vrienden, waarvan ik de hardcover meeneem en Eric de softcover. Eric heeft bovendien ook alle educatieve albums bij zich, net  als de diverse January Jones-albums maar ook Quaco, Carbeau en Alleen rond de wereld.

(Illustratie: Michel Nadorp, ©Disney)
En last but not least proberen we ook de twee nieuwste Donald Duck-albums mee te nemen naar Knokke, Zoals Op reis door Europa met Donald Duck deel 4 ,met daarin het verhaal 'De chocoladediamant' dat zich in Belgie afspeelt  En als het album vandaag in de winkel ligt en het lukt om een aantal exemplaren mee te nemen naar Knokke ook  het gloednieuwe album 'De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 20. met verhalen getekend door niemand minder dan Bas Heymans, waaronder maar liefst vijf verhalen waarvoor ik, al dan niet in samenwerking met Paul Hoogma, het scenario schreef,
                                              

(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney, bron: Inducks)

Natuurlijk proberen we al die albums te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.En natuurlijk zorgen we ervoor dat niet alleen dit album, maar ook alle andere albums worden voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen dit dat maar wil.
(Illustratie: Danker Jan Oreel)
  
Stripfestival Knokke-Heist 2019

Zondag 12 mei

Zeedijk-Albertstrand

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/

Geen opmerkingen: