woensdag 15 mei 2019

Brabants Stripspektakel 2019

 
(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Aanstaand weekend, 18 en 19 mei, vindt in Eindhoven, op een geheel nieuwe locatie,  de 34ste editie plaats van het Brabants Stripspektakel. Met vele nationale en internationale stripmakers, waaronder Danker Jan, Eric en ikzelf en diverse Nederlandse Ducktekenaars zoals Wilma van den Bosch, Henrieke Goorhuis, Tim Artz, Michel Nadorp en Jan-Roman Pikula.
(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)
 
Samen met mijn Donald Duck-collega's neem ik plaats in de Donald Duck/Tina-stand (standnummer 101)' Natuurlijk hebben we De spannendste avonturen van Donald Duck deel 20 bij ons, het album Op reis door Europa met Donald Duck deel 4 en het gloednieuwe album Donald Duck, Zwembandt van Rijn-special, dat sinds gisteren in de winkel ligt.
(Illustratie: © Disney)
 
En uiteraard kun je ook voor de Bob Evers album in harde en/of zachte kaft, Max Miller, De avonturen van Hel en Nieuwe vrienden bij ons terecht. Ook IJsbrand is te gast in de Donald Duckstand, alwaar de bestelde Max Miller-beeldjes afgehaald kunnen worden. Of zoals IJsbrand het zelf zegt op de Max Miller Strips blog:

Komende zaterdag 18 mei kom ik weliswaar naar het Brabants Stripspektakel, maar ik signeer die dag door omstandigheden slechts beperkt en niet op een vaste plek. Mocht je me zoeken, ik heb mijn uitvalsbasis bij Frank Jonker in de Donald Duck stand en loop natuurlijk vrij rond op de beursvloer. Voel je vooral vrij om me aan te schieten!(Illustratie: IJsbrand Oost)

 

Om toch een beetje aan de feestvreugde deel te nemen heb ik wel een nieuwe serie Max Miller beeldjes bij me voor diegenen die het beeldje eerder al besteld hadden, en natuurlijk ook alle 3 delen in de serie Max Miller, inclusief een aantal exemplaren van 'Achter de schermen van... Max Miller: Schaduwspel'.

 
(Foto: Danker Jan Oreel)
 
Danker Jan zal zaterdag plaatsnemen in de Artist Area waar natuurlijk het gloednieuwe album "Ridders van Gelre, Ons verloren hertogdom, in maar liefst drie verschillende edities te verkrijgen is. Ook het andere werk van Danker Jan is Eindhoven verkrijgbaar, zoals en de blauwe editie van Publiek Geheim net als Tel Israel, Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht,  de beide albums van De avonturen van Hel 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex en het Hel Schetsboek en Dossier Editie van 'De Sibylle-codex', beide zolang de voorraad strekt .'Ook Eric is aanwezig en wel beide dagen in de stand van Eppo/DLC/Uitgeverij L, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht.
(Illustraties: Eric Heuvel)

Als primeur verschijnt tijdens het Brabants Stripspektalel Erics jubileumalbum 'Was getekend. En verder zijn natuurlijk ook de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden, in Eindhoven verkrijgbaar.
 
(Ilustratie: IJsbrand Oost)
 
Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens het Brabants Stripspektakel. We hopen jullie dan ook allemaal te mogen begroeten in Veldhoven.Brabants Stripspektakel 2019

Zaterdag 18 en zondag 19 mei

Indoor Sportcentrum Eindhoven

Theo Koomenlaan 1

5644 HZ  Eindhoven

Zaterdag: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag: van 11.00 uur tot 16.00 uur

Info: http://www.brabantsstripspektakel.nl

Geen opmerkingen: