dinsdag 21 februari 2017

Er is er één jarig... en dat is Hans!!!

Het is feest op de Bob Evers Strip blog! Want, beste blogvrienden en -vriendinnen, vandaag 21 februari, is Europa's beste en meest veelzijdige striptekenaar jarig! De tekenaar van onze eigen Bob Evers-strip, van Puppy from Hell waarvan de nieuwste afleveringen nu te lezen zijn in Stripnieuws, van vele, vele andere strips en natuurlijk van Rhonda, waarvoor Hans ook het overgrote deel van het verhaal schreef en waarvan inmiddels twee albums verschenen zijn.  Het eerste album bekroond werd bovendien bekroond met de Stripschappening voor het album van het jaar 2013 in de categorie Avontuur en vermaak. Rhonda waarvan inmiddels al twee delen verschenen en waarmee Hans tot ver buiten de Nederlandse grenzen bekendheid heeft weten te verwerven. En de voorpublicatie van het derde verhaal van Rhonda 'Route 66'  zal nog dit jaar in Eppo van start gaan.
En tenslotte is Hans natuurlijk ook de tekenaar van deze twee originele Bob Evers halve pagina's die je in je bezit kunt krijgen door mee te bieden in de Goede Doel Stripveiling (Originelen en Speciale Uitgaven) en waarvan de opbrengst bestemd is voor HSCT-behandeling van Henk-Jan Schreurs.
(Bron foto's: Catawiki.nl)
 
Hans, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, nog vele, vele jaren en maak er vandaag een fantastisch leuke, gezellige, inspirerende en feestelijke dag van!

1 opmerking:

Kees van den Bos zei

Hans van harte. Toch niet stiekem voor een traktatie uit je 'Social media sabbatical' gekomen? :)