dinsdag 14 februari 2017

Hel-preview (7)

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Eind vorige week plaatste Danker Jan een nieuwe preview van Hel, de Sibylle-codex op zijn Facebook-pagina. : 'Eentje uit handboek van Harry Karwatz: hekjes zijn er niet voor om je tegen te laten houden.'  Zo omschrijft Danker Jan deze scene, die te vinden is op pagina 28 van ons verhaal. In de bovenstaande scene laat Harry aan de hand van een illustratieve actie zien wat hij hier precies mee bedoelt. Een actie die hem overigens niet alleen tijdwinst maar ook een flinke besparing op zijn reiskosten oplevert. Over precies twee weken volledig in kleur te zien en te lezen in Eppo.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Gaaf dat ze ook nog naar Delft afreizen, ten minste als ze uit de handen van Toy, Harry en Leon kunnen glippen. Gezien de schets van Danker Jan gaat dat wel lukken. Afschudden is nog een puntje natuurlijk, maar er zit zo lekker veel vaart in het verhaal. Op 13 december tijdens Lichtjesavond nog in de genoemde straten van Delft aan het werk geweest. Nieuwe station verschijnt hopelijk ook nog in beeld. Was weer genieten van de 2 nieuwe pagina's deze week in Eppo.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Dank je voor de complimenten. Leuk dat je nog in de Straatjes van Vermeer aan het werk bent geweest, waar we straks ook een aantal scenes van 'De Sibylle-codex' af laten spelen. Danker Jan en ik hebben er vorig jaar ook een paar uur rondgelopen, maar jammer genoeg niet tijdens de Lichtjesavond.
Het nieuwe station van Delft was een van de dingen die Danker Jan graag wilde tekenen en dat heb ik dus ook in het scenario verwerkt. Inmiddels heeft Danker Jan het nieuwe station ook al getekend. In het scenario komt het station voor het eerst voor op pagina 29 en later nog eens op pagina 32 en 33. Met dat afschudden van Toy, Harry en Leon op de betreffende pagina's zit het overigens wel goed :-), zij het dat het maar tijdelijk is. Toy is namelijk erg goed in het opsporen van Hel en Julia.:-)
Prettig weekend!

Hartelijke groeten,

Frank