dinsdag 28 februari 2017

Hel-preview (9)

Een nieuwe preview van de Delftse avonturen van Hel en Julia. En zo te zien bevinden Hel en Julia zich inmiddels op het Vrouwjuttenland, vlakbij de Nieuwe Langendijk waar de voormalige woning van Anna Vermeer staat. En dan loopt er ook nog een bekende Belg in Delft rond. Wie, hoe en wat? Je leest het antwoord op de Facebookpagina van Danker Jan, waar deze preview al sinds zondag te vinden is.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Mooi weer. Benieuwd of dat schattige witte hondje nog opduikt. En verhuisdozen sjouwen met een Engelstalige (Amerikaan of Brit of...?) Delftenaar, waar zou dat nu weer toe leiden?? Op de Vrouwjuttenland zat vroeger (jaren 80) een leuke platenwinkel, één van de velen toen. Nu zitten er toch nog zeker 3 (Sounds, Plexus en Velvet) in Delft en dat ligt volgens mij boven het landelijk gemiddelde.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Dank je voor de complimenten en voor de tips. Ook die platenwinkels zijn we helaas misgelopen bij ons bezoek aan Delft. Maar wellicht een idee om daar volgende keer eens te gaan kijken. :-)
En wat die Engelse tekst van Hel betreft, die verwijst eigenlijk naar Kathleen Kennedy. Maar die Delftenaar met die verhuisdoos is dan weer wel een nazaat van een andere beroemde Delftenaar, die we ook al eerder in 'De Sibylle-codex' zijn tegengekomen.
Heel prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank