woensdag 1 oktober 2014

De Max Miller banner

(Illustratie: IJsbrand Oost)
 Vorige week al plaatste IJsbrand op de Max Miller Strips blog het eerste nieuws over het aankomende Stripfestival Breda. Daar beleeft namelijk niet alleen het album Achter de schermen van.... Max Miller en de Orde  van de Blauwe Steen zijn primeur, maar ook de eerste officiele Max Miller banner in de stand van Eppo Stripblad. Eén van bovenstaande drie Maxen wordt het. Welke? Kijk even bij de reacties op IJsbrands nieuwste post 'Banner'  op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) Daar vind je het antwoord.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik check regelmatig deze blog opzoek naar informatie over een nieuwe bob evers strip. Is daar nog zicht op? Jullie waren zo lekker bezig!

Frank Jonker zei

Ha Anoniem,

Er is zeker nog kans op een nieuwe Bob Evers strip, maar het gaat nog wel even duren. Hans heeft, ook internationaal gezien, behoorlijk succes met Rhonda, dus dat op het moment echt even voor. Pas als de hele Rhonda-trilogie is afgerond gaan we mogelijk weer verder met Bob Evers, Ik heb in elk geval al drie nieuwe scenario's klaarliggen voor Hans: De jacht op het koperen kanon, Sensatie op een Engelse vrachtboot en Tumult in een toeristenhotel.

Hartelijke groeten,

Frank