dinsdag 14 oktober 2014

Stem op Max, Bob en Rhonda!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Eppo-enquete. Sinds deze week kun je via  http://www.eppostripblad.nl/enquete/enquete.php?page=1 weer je mening geven over alle strips die het afgelopen jaar in Eppo stonden. Waaronder Max Miller.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Met een nieuw verschenen album en een gloednieuw Max Miller-verhaal op komst willen we jullie vragen om Max hoge punten en liefst natuurlijk een 10 en daarmee het predikaat 'Dit wordt een klassieker!' te geven, zodat we ook de komende jaren weer nieuwe verhalen in Eppo kunnen blijven voorpubliceren. We zouden jullie er heel dankbaar voor zijn.

Op Rhonda en Bob Evers  kun je helaas niet stemmen in deze nieuwe Eppo-enquete, simpelweg omdat Hans het afgelopen jaar geen nieuwe voorpublicatie in Eppo had. Maar gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquete waarop je alles kwijt kunt wat je verder nog kwijt wilt aan de Eppo-redactie. Dus als je toch gaat stemmen, laat ajb dan op de laatste pagina van de Eppo-enquete ook even weten dat je Rhonda en Bob Evers, ofwel het werk van Hans, graag terug wilt zien in Eppo. Hans is momenteel druk bezig met  Rhonda deel 2, dus het loont zeker de moeite. Dank jullie wel alvast voor jullie stem!

Geen opmerkingen: