woensdag 13 augustus 2014

Poppetjes tekenen in Kampen

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 16e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers en Rhonda in de hoofdrol. Speciaal voor het 16e Kamper Stripspektakel tekende Hans deze prachtige Rhonda-poster. Van deze poster zullen zaterdag in Kampen ook een aantal prenten te koop zijn, dan wel zonder de tekst. Je kent het: oplage klein, genummerd en gesigneerd,  prijs schappelijk en te verkrijgen aan de stand bij Hans.
Behalve deze prachtige prenten hebben natuurlijk ook het album 'Rhonda 1: Help me, Rhonda!' bij ons in alle verschillende editie en de diverse Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft. Verder natuurlijk De Grappigste Avonturen van Donald Duck nr 34, De verdronken paarden van Ameland en Nieuwe Vrienden, waarvan in Kampen zowel de reguliere hardcover-editie als een beperkt aantal exemplaren van de educatieve (softcover)-editie met werkposter en Anne Frank Krant te koop zal zijn. En ook Eric is aanwezig in Kampen.

En dan hebben natuurlijk ook het nieuwste Max Miller album De Orde van de Blauwe Steen bij ons, net als Max Miller 1: Moordkunsten. IJsbrand, die in dezelfde stand plaats zal nemen als Hans en ik, neemt ook nog de diverse Max Miller-prenten, voor zover nog voorradig, een aantal schetsen, voorstudies, originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's mee. En natuurlijk gaan we proberen om ook al die andere albums, prenten, kaarten etc. te voorzien een tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Zaterdag is het ook weer mogelijk om in te tekenen op het boek:

Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen

In dit album, dat tijdens het Stripfestival Breda (11 en 12 oktober) zal verschijnen, vertellen IJsbrand en ik aan de hand van vele schetsen en (kleuren)illustraties over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur 'De Orde van de Blauwe Steen'. In Groningen hebben alvast een preview bij ons die je kunt inkijken.

Kenmerken van het boek

  • Full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheiden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal.
  • Alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave.
  • Oplage 150 genummerde en gesigeneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventueel verpakking- en verzendkosten) 29,95 euro gaan kosten en is vanaf de Stripdagen Haarlem al te bestellen! Als je tijdens de beurs een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van 15 euro alvast:

  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije'
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september/begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering/verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten)
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Kampen (of volgende beurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl
IJsbrand neemt dan contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.
Kortom, genoeg te doen aanstaande zaterdag op het Kamper Stripspektakel. We hopen jullie dan ook aanstaande zaterdag weer allemaal te mogen begroeten.

16e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 16 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 11.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

3 opmerkingen:

Hans van Oudenaarden zei

Hee Frank!
Mooi stukje! Dank, goede vriend! Ik zie je zaterdag!
grH

Hans van Oudenaarden zei

en ik heb je Rhonda-openingsplaatje even aangepast!

Frank Jonker zei

Ha Hans,

Bedankt voor de complimenten en voor de aanpassing. Prima openingsplaatje! :-)

Hartelijke groeten,

Frank