dinsdag 22 oktober 2013

Prenten in Breda

Aanstaand weekend wordt natuurlijk hét weekend van Rhonda. Met de presentatie van het eerste Rhonda-album in maar liefst vier verschillende edities. Maar ook op Max Miller-gebied is er nieuws.
Via de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) heeft IJsbrand zojuist laten weten dat Breda de primeur heeft van een gloednieuwe Max Millerprent. De prent, met als decor station Groningen, is gebaseerd op pagina 5 van ons nieuwe Max Miller-verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen', een van de twee pagina's die op dit moment ook in museum Meermanno te bewonderen is. De prent verschijnt in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en kost E 7,50.
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Ook de Max Miller-teaserprent 'Op de set van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', die we eerder dit jaar voor de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs maakten, zal voor het eerst in Breda te koop zijn. Eveneens genummerd en gesigneerd door IJsbrand en mij, voor de prijs van E 7,50.
Meer nieuws over deze prenten lees je ook in de Max Miller Strips blog in de nieuwste post van IJsbrand: 'Stripfestival Breda: een nieuwe prent!' En meer nieuws over het Stripfestival Breda, zeer binnenkort op deze blog.

Geen opmerkingen: