vrijdag 4 oktober 2013

De publicaties van deze week

Afgelopen dinsdag viel bij de abonnee's de nieuwe Eppo (nr 20-2013) in bus en sinds gisteren ligt Eppo nr 20 ook in de winkel. Met daarin natuurlijk de derde aflevering van het nieuwe Max Miller-verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen'. Waarin Max pas ver na middernacht met zijn VW Kever en alle bagage in de Groningse Noorderdwarsstraat aan komt en alle gebeurtenissen van de vorige dag te horen krijgt, de geheimzinnige Grimbergen in het holst van de nacht een nieuwe poging waagt om de inhoud van Pjotr's pakket te bemachtigen, en Pjotr zich tenslotte genoodzaakt zien om aan Max en Eva een eeuwenoud geheim te onthullen.

Over deze derde aflevering in Eppo heb ik gisteren op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) ook weer een nieuwe blogpost geplaatst en dan in het bijzonder over de karakters van Max, Eva en vooral van Pjotr, die in het nieuwe verhaal een belangrijke rol naast Max en Eva gaat spelen.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Ook hierbij was de samenwerking met IJsbrand weer onmisbaar, zeker waar het de woning en het interieur van Pjotr's huis betreft. Dit alles lees je op de Max Miller Strips blog onder de titel 'De Orde van de Blauwe Steen: karakters'.

En dan wordt on-line, zowel in de nieuwe Eppo Nieuwsbrief, ofwel de Eppo Update van 4 oktober,  en in  Knocky Magazine nr 7 (hier te downloaden http://thecomiccompany.wix.com/knocky#!downloads/c14sp)
het nieuwe Rhonda album aangekondigd.  In de Eppo Update gaat dat om de aankondiging van de nieuwste albums, maar ook om de catalogus daarvan. In Knocky Magazine wordt in de rubriek 'Strippers' op pagina 21 onder het kopje 'Rhonda fan' niet alleen aandacht besteed aan het eerste album van Rhonda, dat later deze maand, op 26 oktober, in maar liefst vier verschillende edities gaat verschijnen: softcover, hardcover, luxe dossier-editie en de Franstalige special edition, maar worden ook nog Bob Evers en Puppy from Hell nog genoemd. En het blijkt dat er door Hans en Caroline druk gebrainstormd wordt over een Puppy from Hell-album dat in 2014 zou moeten verschijnen. Wat mij betreft, Hans en Caroline, niet verder over nadenken, gewoon doen! En dan natuurlijk in een oplage groter dan 50 exemplaren, zodat heel Nederland een Puppy from Hell-album in huis kan halen!

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: