vrijdag 10 mei 2013

Zwolse prenten

Hans kondigde vorige al twee nieuwe prenten aan voor de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs en met trots mag ik er daarbij nog één aankondigen. Een prent gebaseerd op de speciale cameo-plaat die IJsbrand en ik vorig jaar voor Eppo 100 maakten n.a.v. de Kika-cameoveilig van Eppo en Catawiki.
We hebben de balloonteksten speciaal voor deze prent iets aangepast, waardoor het nu de eerste echte teaser is voor het komende Max Miller verhaal 'De orde van de Blauwe Steen'

De prent verschijnt in een oplage van 50 exemplaren genummerd en gesigneerd door IJsbrand en mijzelf en kost E 7,50. En het is mogelijk om voor de beurs alvast een exemplaar te reserveren. Stuur even een mailtje naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl en IJsbrand legt de prent alvast voor je klaar. Ook voor degenen die altijd een vast nummer van IJsbrands prenten kopen is het handig om alvast even een mailtje te sturen of je de prent wil kopen en zo ja, of je die op komt halen in Zwolle.
Mocht je onverhoopt niet naar Zwolle komen, dan kan de prent ook eventueel toegestuurd worden, maar in dat geval wordt de prent helaas ietsje duurder i.v.m. een vergoeding voor de verzendkosten.
                           (Illustratie en foto: IJsbrand Oost)

En behalve deze nieuwe Max Miller prent, beleven, zoals gezegd ook deze twee nieuwe prenten van Hans in Zwolle hun primeur. De covertekening die Hans ooit maakte voor 'Een vliegtuigsmokkel met verrassingen' en een prent van Rhonda, beiden op A4 formaat, beiden oplage 25, prijs eveneens E 7,50 per stuk.

Bij de prenten van Hans werkt het iets anders dan de Max Millerprent.  Het is mogelijk om een speciaal nummer van een van beide of beide prenten te reserveren via deze blog of via bestrip[at]xs4all.nl   Maar, zoals ook te lezen is in de reacties op Hans' blogpost over de twee prenten van 29 april j.l., de verkoop van de beide prenten gaat officieel pas op zaterdag 18 mei a.s. in Zwolle van start. Dit omdat er (nu al) meerdere mensen zijn met belangstelling zijn voor hetzelfde nummer.
Spreek je Hans in Zwolle als eerste aan op dat nummer, dan is de prent voor jou. Zaak is dus vroeg in Zwolle te zijn, zodat je zeker bent van je favoriete prentnummer. Hans neemt alle nummers mee, ook de gereserveerde. Maar de gereserveerde nummers worden niet verkocht, behalve natuurlijk aan degene die het nummer vooraf gereserveerd hebben en Hans er als eerste op aanspreekt. Aan het eind van de dag blijkt dan wel welke nummers nog in het doosje zitten.

Tot zover alle info over de prenten die volgende week zaterdag hun primeur in Zwolle beleven. Binnenkort natuurlijk ook meer info over de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs zelf op deze blog.

Alvast prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: