zaterdag 16 maart 2013

De strips van deze week

Twee gloednieuwe strip deze week en beiden spelen zich af in hogere sferen. Op bladzijde 48 t/m 50 van de nieuwe Tina zeggen onze Volendamse striphelden Nick en Simon een ballonvaart met hun vriendenclub af, maar gaan ze zelf even later per ongeluk met een ballon de lucht in tijdens de opnames van hun nieuwste clip. Jaap belt onmiddellijk voor hulp, maar of Nick en Simon die nu echt nodig hebben? Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenaar Rafa Ruiz.

En ook EzelPedro is in de wolken, maar dat is omdat hij nog altijd verliefd is op Ezelin Rosa. En dus plukt Pedro op bladzijde 50 van de nieuwe Penny (nr 6-2013) een fraai boeket voor zijn grote liefde.


(Illustratie: © Holco Publications)

Helaas heeft Monty tegenwoordig ook een vriendinnetje en blijkt dat boeket precies te zijn wat hij haar graag had willen geven.  Pedro is zijn boeket dus meteen weer kwijt. En een nieuw boeket plukken blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
Of Ezelin Rosa haar boeket nog krijgt, lees je deze week in de nieuwe Penny.

Prettig weekend allemaal.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een afbeelding van de Groeneveld puzzel van Hans staat in de nieuwe Groeneveld nieuwsfolder :)
Groetjes, -J-.

Frank Jonker zei

Ha -J-,

Bedankt voor de tip. Gisterochtend, toen ik deze post plaatste had ik de Groeneveld-nieuwsbrief nog niet ontvangen. Inmiddels gelukkig wel.
Maar omdat het niet alleen om de afbeelding ging, maar ook om een actie waarbij als lezer van de nieuwsbrief 20% korting op de puzzel krijgt, heb ik er maar een heel nieuwe post aan gewijd.

Hartelijke groeten,

Frank