vrijdag 20 augustus 2010

Smakelijk eten!

En dat is meteen ook het thema van de nieuwe Sesamstraat (september 2010) die sinds afgelopen dinsdag in de winkel ligt. Een blad boordevol met alle soorten voedsel die je maar kunt bedenken. Geen wonder dat Ernie in het restaurant niet kan kiezen uit alle verschillende gerechten van de menukaart. En aangezien Grover in het tv-programma regelmatig ober is, leek me het leuk om Bert en Ernie dan naar Grover’s restaurant te sturen.


(Illustratie: Magic Eye Studios, © Sesame Workshop)

In het scenario voor dit verhaal zat Mr. Johnson, Grover’s vaste gast, op de achtergrond, maar in de strip is dat toch een andere Sesamstraatbewoner geworden. Het verhaal werd als vanouds getekend door onze vrienden van de Braziliaanse Magic Eye Studios en je vindt het op bladzijde 8 en 9 van de nieuwe Sesamstraat.

Elmo houdt het eten wat simpeler als hij samen met zijn moeder en Zoë gaat picknicken in het bos. Maar is er hoe dan ook keus genoeg op het picknickkleed. Eén probleem: de huisdieren die ze meenemen lusten ook best een hapje. En ook deze tekstloze strip op bladzijde 26 van de nieuwe Sesamstraat werd weer getekend door Jutta Langer.

(Illustratie: Jutta Langer, © Sesame Workshop)

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: