woensdag 25 augustus 2010

Poppetjes tekenen in Valkenswaard

Aanstaand weekend is het feest in Valkenswaard. Dan wordt voor de 25ste keer het Brabant Stripspektakel gehouden. En zoals het er nu uitziet, wordt dat helaas ook meteen de laatste keer.

(Foto: Joop Schreurs)

Natuurlijk zijn we erbij. Niet met onze uitgeverij Boumaar, ook niet met Hans, wel met internetwinkel Stripwinkelfavoriet (http://www.stripwinkelfavoriet.nl/) en met alle vier de Bob Evers in harde en zachte kaft, prenten, boekenleggers en misschien het gezelschap van Jan van Haasteren. Iedereen die nog graag een tekst, tekening of handtekening wil hebben is weer van harte welkom. We hopen jullie dit weekend allemaal voor de laatste keer in Valkenswaard te mogen begroeten. Tot dan!

Brabant Stripspektakel 2010

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus

Sportcentrum ‘Valkencourt’

Pastoor Heerkensdreef 15

5552 BG Valkenswaard

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bob Evers signeersessies: vanaf 13.00 uur

Info: http://www.stripspektakel.nl/

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Hans,
In dit laatste bericht lees ik dat er nog steeds van alle vier "Bob Evers" albums de hardcover versie te koop is. Van de laatste drie kan ik me het nog voorstellen maar van de eerste niet. Van de Boumaar uitgave zijn er toch niet zoveel van gedrukt dat ze nu nog te koop zijn? Het zouden er ongeveer 150 stuks zijn en dat was in 2008. Of heeft uitgever Boumaar er meer van gedrukt dan dat er eerst gezegd is?
Prettig weekend in Valkenswaard.
Groet, Stef

Frank Jonker zei

Ha Stef,

Wij weten het ook niet. We hebben over het afgelopen jaar nog geen verkoopcijfers gekregen van onze uitgever, anders zou ik je zo kunnen vertellen of er meer of minder dan 150 exemplaren van de Boumaar hardcover deel 1 zijn verkocht. Feit is wel dat er in Kampen nog een aantal hardcovers deel 1 in de stand lagen, dus het album is in elk geval nog verkrijgbaar.

Hartelijke groeten,

Frank

Anoniem zei

Hallo Frank,
Sorry, sorry, voor de vergissing in mij 1e reactie. Ik schreef Hans maar dat moest natuurlijk Frank zijn.
Bedankt voor je reactie op mijn opmerking. Hoop wel dat er duidelijkheid komt in de toekomst v.w.b. de oplages van de uitgegeven albums. Dat lijkt mij o.a. voor de verzamelaar/koper interessant om te weten. Ook om de waarde te kunnen bepalen van bepaalde uitgaves. Hier en daar worden albums te koop aangeboden voor zeer verschillende prijzen.
Groeten, Stef

Frank Jonker zei

Ha Stef,

Geen probleem, Hans en ik maken deze blog tenslotte samen.
Tja, en die oplages, dat is echt uitgeversbeleid. Als auteur heb je daar meestal ook geen inzicht of inspraak in. Wij zien meestal pas een jaar later wat er zoal aan Bob Evers albums verkocht is. Als we onze verkoopcijfers tenminste op tijd krijgen...
Voor de verzamelaars liggen in elk geval de oplages van de Boekenhalte-edities vast. Dat zijn altijd 150 Boekenhalte-HC's en 50 luxe albums.

Hartelijke groeten,

Frank