dinsdag 26 juli 2022

Win 'Drie jongens op een onbewoond eiland'
In de nieuwe Bob Evers Nieuwsbrief (nr. 59, juli 2022) staat een prijsvraag waarmee je de softcover-editie van het derde Bob Evers 'Drie jongens op een onbewoond eiland' kunt winnen. Daarvoor moet je wel wat kennis hebben van de originele Bob Evers-verhalen van Willy van der Heide. 

De vraag is namelijk: wie in de BE-boekenreeks deel 1 t/m 32, dus in de hardcovers, beschikte er over de complete volgende uitrusting: een vilthoed, een strohoed, een donker kostuum, een wit overhemd, een conservatieve stropdas en glanzend gepoetste schoenen met veters?

Als er meerdere personen zijn met deze outfit, noem ze dan allemaal. Als er meerdere personen zijn met het goede antwoord, dan gaat het album naar degene die ook de bonusvraag goed beantwoordt. En zijn er daar weer meer van, dan telt het origineelste antwoord. Als er niemand het goede antwoord heeft, dan... slik!...wordt het album opgevouwen en in de brievenbus van een juwelierszaak gestopt. 


De bonusvraag is dus: waarom een juwelierszaak?

As je het antwoord op beide vragen weet, mail dat dan naar alie{at]alieloos.nl. Je hebt waarschijnlijk nog wel even de tijd, want de juiste antwoorden en de winnaar zullen op zijn vroegst bekend worden gemaakt in de Bob Evers Nieuwsbrief van januari 2023. Lees alles gerust nog even na in de Bob Evers Nieuwbrief van juli 2022 en doe je best om dat album te winnen. Wel even doorscrollen want de prijsvraag staat onderaan in de nieuwsbrief. En of de hier en in de nieuwsbrief afgebeelde prenten ook tot het prijzenpakket behoren, geen idee. Ik vermoed van niet, maar je weet het nooit. Veel succes allemaal!

Geen opmerkingen: