dinsdag 22 september 2020

Verhalen in voorbereiding

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

 Vandaag plaatste Danker Jan weer een nieuwe pagina van de strip rond 50 jaar Gemeente Kapelle op zijn Facebookpagina. Eén van de donkerste periodes uit de geschiedenis van Kapelle, want om en in Kapelle is tijdens de Tweede Wereldoorlog flink gevochten. Dit is de eerste pagina die dat deel van de geschiedenis verhaalt. De bijbehorende post van Danker Jan bevat echter goed nieuws voor de stripliefhebber. Als alles goed gaat ligt het jubileumalbum van de Gemeente Kapelle over zes weken in de winkel.en dan kun je dit hele verhaal in strip, in kleur en in de goede volgorde tot je nemen.

Nog 3 pagina's Tweede Wereldoorlog en een omslag en dan is het stripboek over Kapelle eindelijk af. In de eerste week van november moet het in de winkel liggen.(Illustratie: Tim Artz)

Een verhaal waar we nog iets langer op moeten wachten is het Speurneuzenverhaal 'De spookdief van Tower Bridge'. Tim Artz is volop bezig met tekenen en plaatste deze week de verhaalopening op zijn Facebookpagina. Wanneer het volledige verhaal precies te lezen is, is nog niet bekend, maar met enige voorzichtigheid kan ik waarschijnlijk wel zeggen: 2021 in Donald Duck! Mis het niet!

Geen opmerkingen: