zaterdag 18 april 2020

Er is er één jarig... en dat is Frank!!!

Gisteren postte Het Stripschap al een bericht over de verjaardag van Danker Jan op hun Facebookpagina, vandaag verscheen daar dit bericht.
(Bron foto: Facebookpagina Het Stripschap)

Meer dan dertig jaar geleden deed Frank Jonker mee aan een scenariowedstrijd van Donald Duck en Het Stripschap. Zijn inzending werd bekroond en Frank besloot om scenarioschrijver te worden. Hij schrijft vooral voor Tina en Duck, maar is inmiddels ook de vaste scenarioschrijver van Danker Jan Oreel voor Hel en IJsbrand Oost voor Max Miller. Ook bewerkte hij Bob Evers verhalen voor Hans van Oudenaarden. Frank is vandaag 55 jaar geworden. Gefeliciteerd!

Met een week later zo'n 25 felicitaties in de reacties en nog eens vijf op de Facebookpagina van De Jaren Eppo. Het Stripschap, heel hartelijk bedankt voor deze post, Ger voor het doorplaatsen, en Berry, Marco en het team van Bob Evers.nl, Henkus, Jan en Karin, Royaal Modaal, Wim, Anne, Raymond, Richard, Marvin, Erick, Anko, Nick, Albert, Henk Hank, Ben, Fokko, Mariken, Herman, Xavier, Hans, Will, Harry, Edgar, Sander, Mart, Aloys, Kees en John, dank jullie wel voor de felicitaties.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: