woensdag 23 mei 2018

Stripfestival Knokke-Heist 2018

Aanstaande zondag 27 mei vindt de vijftiende editie van het Stripfestival Knokke-Heist. Natuurlijk met vele internationale tekenaars, maar ook een aantal Nederlandse stripmakers, waaronder Dick Heins en mogelijk ook een Donald Ducktekenaar. Ook Danker Jan en ik zijn aanwezig. Met uiteraard het gloednieuwe album van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex. Zowel de softcover als de Dossier Editie zijn bij ons verkrijgbaar, net als het eerste album uit de serie 'De koffers van Raz Fadraz' , Publiek geheim en het andere werk van Danker Jan, zoals  'Op zoek naar Zeeland' en 'Verder op zoek naar Zeeland'.

Ook de albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft zijn tijdens het Stripfestival Knokke-Heist verkrijgbaar, net als  'Nieuwe vrienden' , de Max Miller-albums 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' en diverse Donald Duck albums, waaronder het gloednieuwe album 'De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 16. met verhalen getekend door niemand minder dan Mau Heymans en 'De genezers van de Andes' als hoofdverhaal.

(Illustratie: Mau Heymans, © Disney, bron: Duckstadshop)

Het album zou vandaag in de winkels moeten liggen en als dat zo is, proberen we het zondag mee te nemen naar Knokke. En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten in Knokke.
   
Stripfestival Knokke-Heist 2017

Zondag 27 mei

Zeedijk-Albertstrand

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/

Geen opmerkingen: