dinsdag 29 mei 2018

Rhonda 3 en Hel 2 in het Frans

Op de crowdfundingssite van Sandawe is sinds een paar weken een actie gestart rond de kleuren-editie van Rhonda 3: Route 66.
Het idee achter de actie mag inmiddels bekend zijn. Net als bij de eerdere albums van Rhonda en Helena kun je op verschillende niveaus intekenen op deze uitgave en met elk niveau krijg je er extra cadeautje bij.

 
Bij 1000 euro (jawel!) krijg je de drie zwartwit albums van Rhonda en de drie kleureneditie van Rhonda, elk genummerd en gesigneerd een extra album met twee onuitgeven verhalen (vermoedelijk Meisje van papier) een ex-libris, een Artbook van 16 pagina's , een portfolio met 5 illustraties fascimile van de drie covers en maar liefst persoonlijke dedicases van Hans. Maar je kunt ook voor een of meer van deze extra's kiezen via de uitgaven van respectievelijk 30, 40, 50, 60, 70, 100, 140, 150, 200, 250, 300, 350, 500 of 600 euro.

De uitgave van Rhonda, Route 666 van 30 euro, is net als bij de eerdere albums gegarandeerd. En ook de albums met extra's lijken er te gaan komen. Inmiddels is al 68% van het streefbedrag bereikt. De actie loopt nog tot en met 31 augustus, dus de kans is groot dat het streefbedrag ruim voor die tijd wordt gehaald.

De crowdfundingsactie voor de luxe zwart-wit editie van Helena 2: Le codex de la Sibylle loopt een van de komende dagen op het eind. Inmiddels is 57 % van het streefbedrag binnen. Genoeg voor de gegarandeerde uitgave van het album van 20 euro, maar nog niet genoeg voor de albums met de extraatjes. Kortom, we kunnen deze dagen nog een paar extra sponsors gebruiken.

Al bij 400 euro krijg je de beide zwartwit albums van Helena compleet met ex-libriss, een fascimile van de beide covers en twee persoonlijke dedicases op kunstpapier   Maar je kunt ook voor een of meer van deze extra's kiezen via de uitgaven van respectievelijk 20, 40, 80, 100, 150, 200 of 300 euro.

Mocht je interesse hebben in een of meer van deze speciale Franse uitgaves van Rhonda en/of Hel, neem even een kijkje of de site van Sandawe bij Helena, le codex de la Sybille. Meer informatie over de crowdfundingsactie rond de Franse uitgave van Hel van uitgeverij BDMust vind je uiteraard ook op de Facebookpagina van Danker Jan.

Geen opmerkingen: