vrijdag 12 januari 2018

De nieuwste strips

Deze week verscheen Eppo 1-2018 in de winkel. Met daarin op pagina 42 t/m 44 de 11e aflevering van Rhonda 'Route 66'. We gaan van Rebecca terug naar haar tweelingzus Rhonda, wiens geheugen lijkt terug te keren, in elk geval voor zover het de dramatische gebeurtenissen in het circus betreft. Rhonda ziet een en ander levendig voor zich, maar wel op het meest ongelukkige moment: terwijl ze achter het stuur zit! En dat blijft door de jongens van pers niet onopgemerkt.
Intussen zit Dutch achter de tralies en zoekt antwoorden in het dagboek van Dana Dane. En daar ontdekt hij dat Dana Dane een tweelingzus heeft. Een tweelingzus met de naam Rhonda waarnaar ze volgens haar dagboek een zoektocht is gestart. En om haar tweelingzus terug te vinden zou Dana zelfs haar filmsterrencarriere opgeven. Maar volgens Dana's dagboek kan ze dat niet zomaar doen, omdat iemand haar liever zou vermoorden dan dat toe te staan. Iemand die Nora heet...

Nog meer werk van Hans, en van Caroline, in de Metro van deze week. De avonturen van de kleine Nell gaan weer van dag tot dag voort in 'Puppy Love'. Waarin Nell na het pikken van worsten voor de barbecue niet zomaar terug naar huis kan, omdat Shoutka in de weg ligt. En die lijkt voorlopig niet van plan op te staan. En dan doet ze samen met Koekie een opzienbare ontdekking: een dood vogeltje. Voor Nell is de dood iets nieuws en we kunnen wel stellen dat ze nog niet goed weet hoe ze daar mee om moet gaan.
Wordt vervolgd...

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: