maandag 22 januari 2018

Ah! Comme j'aime les français!

Afgelopen zondag plaatste Hans onderstaande post op de Help me, Rhonda-blog, met daarin onder andere ook een aankondiging voor de Franse editie van Rhonda 3, Route 66, die later deze week in album verschijnt:


Hoho! Ik loop achter met m'n blog, bloglezer. Pagina's rhonda 31-33 alweer in Eppo. Snel een achtergrondposting voor deze episode!
Hierhier, halve inkt, schets en doku voor de fijnproever! Goed zo?
Okee! Gedaan! En dan is er nog die Sandawe/Rhonda actie voor  de ZWW, speciale voor-eerste druk (tirage de tête ) in het Frans die, vrijdagochtend over een weekje, door uw geliefde tekenaar in de ParaBD tent, ergens in het drukke Angoulême, om een uur of tien 's ochtends ten doop zal worden gehouden. 
Voor wie nog geïnteresseerd is in een gesigneerde versie van deze uitgave, of in allerlei extra's erbij, of zelfs de voorafgaande delen, dit is nu echt je laatste kans! De actie  staat nog een paar dagen op de Sandawe site. 
Hoewel toch niet goedkoop en zwartwit. de intekening is alweer overgekookt, zag ik. Daarstraks stond de teller op 162%.  Ah! Comme j'aime les français!

Geen opmerkingen: