dinsdag 22 augustus 2017

De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex, de covers

De verschijningsdata en de definitieve covers van de diverse edities van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex zijn bekend. Het programma ziet er als volgt uit:


Tijdens het Brabants Stripspektakel in Veldhoven op 2 en 3 september verschijnt de Beurseditie van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex. Een speciale uitgave van de Dossiereditie met afwijkende cover en speciale prent. Oplage 100. Prijs nog niet bekend.

Daarnaast presenteert Danker Jan tijdens het Brabants Stripspektakel een speciaal schetsboek met daarin alle potloodversies van de covers én de grote prenten van Hel. Oplage eveneens 100. Prijs, zoals te lezen is op Danker Jans Facebookpagina, waarschijnlijk 10 euro. Volgende week meer inforover het Brabants Stripspektakel.


Tijdens onze speciale presentatie op Slot Loevestein te Poederoijen op 23 september zal voor eerst de softcover van De Sibylle-codex te verkrijgen zijn. Prijs 8,95 euro.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)
Tevens zullen we daar de Dossiereditie van De Sibylle-codex presenteren. Oplage 350. Prijs 39,95 euro. Binnenkort hier op dit blog en de Facebookpagina van Danker Jan ook meer info over onze speciale presentatiemiddag op Slot Loevestein.

Tenslotte zullen deze laatste twee edities vanaf 4 oktober in de winkels verkrijgbaar zijn.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Ik ga alvast weer wat ruimte creëren in mijn kast...meestal pak ik dan ook weer de oudere albums uit de kast, ter herlezing natuurlijk.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Hier idem dito. Drie nieuwe albums met eigen werk erbij. Daar zullen waarschijnlijk wel een paar boeken met werk van andere auteurs voor moeten wijken.
Goed idee overigens om ook het eerste deel van Hel weer te lezen. In wezen begint 'De Sibylle-codex' waar 'De koffers van Raz Fadraz ophield. Je kunt de beide album zo achter elkaar door lezen. :-)

Hartelijke groeten,

Frank