woensdag 10 september 2014

Striprondleidingen in de Martinikerk

Ter gelegenheid van Open Monumentendag verzorgen we aanstaande zaterdag 13 september drie striprondleidingen over de gewelven van de Martinikerk. De striprondleidingen vinden plaats om 11.30, 13.30 en 15.30 uur en daarbij vertellen we dan van alles over de belevenissen van Max. Eva en Pjotr op de diverse locaties in de Martinikerk en de Martinitoren, de totstandkoming van de scene's en de historische achtergronden daarbij. Tussendoor signeren we uiteraard de laatste exemplaren van de speciale Martinikerk-editie van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen. Per groep is er maximaal plaats voor 20 personen, dus wees er snel bij. De Martinikerk is geopend vanaf 10 uur en de toegang is gratis. Uiteraard nemen we ook de reguliere editie van Max Miller 2: De  Orde van de Blauwe Steen mee, net als de diverse prenten en Max Miller 1: Moordkunsten.
En zaterdag is het ook weer mogelijk om in te tekenen op het boek:

Achter de schermen van...  Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen

In dit album, dat tijdens het Stripfestival Breda (11 en 12 oktober) zal verschijnen, vertellen IJsbrand en ik aan de hand van vele schetsen en (kleuren)illustraties over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur 'De Orde van de Blauwe Steen'. In Groningen hebben alvast een preview bij ons die je kunt inkijken.

Kenmerken van het boek

  • Full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheiden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal.
  • Alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave.
  • Oplage 150 genummerde en gesigeneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventueel verpakking- en verzendkosten) 29,95 euro gaan kosten en is vanaf de Stripdagen Haarlem al te bestellen! Als je tijdens de beurs een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van 15 euro alvast:

  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije'
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september/begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering/verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten)
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Groningen kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl
IJsbrand neemt dan contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.

Max Miller in de Martinikerk

Zaterdag 13 september 2014

Martinikerk Groningen

Martinikerkhof 3

9712 JG Groningen

Entree: via de bruidsdeur aan de Sint Jansstraat (tegenover het Feithhuis)

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Striprondleidingen: 11.30, 13.30 en 15.30 uur

Toegang: geheel gratis.

Info: www.martinikerk.nl

Geen opmerkingen: