maandag 15 september 2014

De publicaties van deze week

Slechts één echt nieuwe strip deze week, die we op deze blog kunnen vermelden, en wel het nieuwe verhaal van de Duckies op bladzijde 24 t/m 26 van de nieuwe Donald Duck (nr 38-2014). Een verhaal waarin Lizzy, Juultje en Babetje een ritje maken door het spookhuis op de kermis, niet weten dat klasgenoten en pestkoppen Arie en Willem daar verborgen zitten om jan en allemaal de stuipen op het lijf te jagen. Het verhaal werd getekend door de Nederlandse tekenaar Bas Heymans.

En dan is intussen ook de nieuwe Stripschrift (nr. 440) met daarin het nieuws dat Caroline vanaf oktober aangesteld is als Coordinator Strip van de Boekenkrant. En er schijnen bij de Boekenkrant zelfs plannen te zijn voor een apart stripmagazine. Meer info over de Boekenkrant vind je op: www.boekenkrant.com . Iets minder goed nieuws is overigens dat Caroline tegelijkertijd stopt als redacteur van Stripnieuws. Je vindt het artikel in de rubriek 'Service Spread' op bladzijde 41 van de nieuwe Stripschrift

En dan tenslotte op bladzijde 44, ofwel achterop Stripschrift, een paginagrote advertentie van Uitgeverij L, waarin onder andere 'Nieuwe vrienden' als Zomertopper staat aangekondigd.

Veel leesplezier allemaal!

(Illustratie: Eric Heuvel)

Geen opmerkingen: