zaterdag 22 februari 2014

De 1000ste blogpost!!!

En dat vieren we...

Met een heleboel prenten van natuurlijk Bob Evers.... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rhonda...Puppy from Hell...


en Max Miller!Prettig weekend allemaal!

4 opmerkingen:

Otto zei

Hoi Frank,
Prachtige plaatjes maar zonder het verhaal en de teksten niet meer dan dat, mooie plaatjes.

Zojuist de nieuwste digitale folder van Uitgeverij L doorgebladerd en zag dat er 3 pagina's gewijd waren aan Nieuwe Vrienden, de nieuwe strip van Eric Heuvel en Frank Jonkers.
Op de 3 pagina's was 2 keer groot de cover afgebeeld (nogal redundant). De eerste pagina vertelt wat over het werk van Eric Heuvel, de 2de over het verhaal en de 3de inhoudelijk niet zoveel. Geen woord over de schrijver, belachelijk!
Ondanks de nogal kneuterige inhoud van de folder (zal wel geen schrijver achter zitten) gefeliciteerd met deze nieuwe strip waar ik erg naar uitkijk.
Kan je iets vertellen over het verschil tussen de 2 versies waarover word gesproken in de folder?

Anoniem zei

1000 postings!!!
Vooral ook dankzij jouw grote inbreng, in de loop der jaren helemaal ontwikkeld tot de informatieve blog waarop ik destijds hoopte.
Gefeliciteerd, goede vriend!

Hans

Frank Jonker zei

Ha Hans en Otto,

Dank jullie wel voor de felicitaties. En Hans, eveneens gefeliciteerd metde 1000ste blogpost. Op naar de 2500 dan maar?
Otto, ook bedankt voor de felitaties voor Nieuwe vrienden en voor de tip over de folder van Uitgeverij L. Het album is er nog niet, maar van wat ik gehoord heb, zou het deze week in de winkels moeten liggen. Heel veel meer weet ik helaas ook nog niet. Dankzij jou zie ik nu zelf ook voor het eerst het nieuws dat er naast de handelseditie, ook een educatieve editie komt. Maar als het goed is, krijgen we binnenkort nog een officiele presentatie, dus hopelijk kan ik dan meer vertellen over welke edities er van het album zijn en met welke bijzonderheden. Ik hou je op de hoogte, via de blog en/of via de mail.

Hartelijke groeten,

Frank

Anoniem zei

Ik ga er als docent ook maar weer eens achteraan :) ik moet toch aan docentenedities kunnen komen ;)
Grtjs, -J-.