vrijdag 10 augustus 2012

Commission en november . . .

Vakantietijd! Tijd voor zon, zee en tussendoorklusjes!
Hier wat details/screenshots van een net voltooide commission.
Iets met mooie auto's, mooie vrouwen en een sixties filmpremière in het Los Angeles Chinese Theatre. Hartstikke leuk om te doen.
Okee, nu weer snel terug in "the zone". Volgens de laatste berichten namelijk gaat Rhonda in NOVEMBER in de EPPO komen!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met dit mogelijk nieuwe succes!! Moet ik toch weer een abonnement nemen op de Eppo??

De eigenaar van deze commissie zal zeer gelukkig zijn met deze prent. Wat een mooie lijnen op alledrie de afbeeldingen!
Norma Jeane en een Chevy BelAir uit 1955?
Groet, Stef

Otto zei

Hey Stef, ik ben inderdaad super blij met deze prent (al heb ik 'm nog niet in het echt gezien).
De auto is een Chevy BelAir uit 1957, je zat bijna goed, knap hoor!

Anoniem zei

Hallo Otto,
Ik verzamel e.e.a. wat met auto`s en strips te maken heeft. Die prent "Mercedes met Guus Slim", dat is ongeveer de samenvatting van mijn hobby. Heeft deze BelAir een speciale betekenis of gaat het om de gebeurtenis?

Otto zei

Hoi Stef, We (mijn ouders en ik) hebben 11 jaar een huis gehad in de VS (Orlando). We gingen vaak naar The Old Town waar je iedere zaterdag liefhebbers en hun auto's (50er en 60er jaren) kon bewonderen. Ieder keer bleven we bij deze auto staan. Mijn vader was vroeger automonteur en kent deze auto's van binnen en buiten en dan kregen we veel verhalen over vroeger maar ook deelde we het pezier van de liefde voor die auto met de eigenaren.
Verder vind ik het verhaal van Rhonda (Hans heeft mij e.e.a. verklapt) zo geweldig dat ik mijn commissie in dat universum wilde plaatsen. Het verhaal gaat diep en is actueel al zou je dat aan de tijd waarin het af speelt niet meteen zeggen.
Daarnaast ben ik een film liefhebber dus zo kwam het mooi samen. Helaas heb ik het echte Chinees Theater nooit gezien maar Disney heeft een 1:1 kopie in Disney World en ik vind het een heerlijke foute mengeling van Amerikanisme en de invloed van alle culturen die er wonen.

Anoniem zei

Hey Otto, het is dus mogelijk om herinnering en hobby in een "HVO Creatie" samen te vatten. Ik hoop dat de volledige prent ook eens wordt gepubliceerd op de Rhonda of BE blog.