maandag 9 mei 2011

HELP ME, RHONDA - JOURNAAL, episode 17.

Waar waren we ookalweer met onze Rhonda? Ondersteboven aan de buitenkant van die vensterbank, geloof ik. Op z'n kop en bovenin de draai. Eerst maar even om de lengte-as dan maar, met dat meisje.
Nu verdomd goed vasthouden en en dan maar zwiepen. Zwaartekracht doet de rest.
Goed mikken voor het raam eronder.Wel op tijd loslaten natuurlijk en je even handen goed voor je ogen doen.

Waar meneer Wong nét z'n krantje zit te lezen natuurlijk. Pompompom.
En hoorde ik nou dat John Walker van de Walker Brothers vandaag is overleden? Moet ik meteen aan brother Scott Walker's "Jesse" denken. Griezelig. Idioot en over de top. Twinn Peaks-achtig. Maar wellll weer mooi voor onze "Help Me Rhonda" playlist!

3 opmerkingen:

Otto zei

Bizarre keus maar werkt prima na Julee Cruise. Leuk om te horen dat er was Twin Peaks achtige aspecten in zitten. Ik was groot fan en zat iedere aflevering met een punt kersenvlaai en koffie van de gebeurtenissen van het plaatsje Twin Peaks te genieten.
Zoals gewoon gooi ik er ook nog een riedel tegenaan. Deze moet kei hard en doe het even zonder de clip. Toen ik deze jongen voor het eerst hoorde tijdens een concert in Universal Studios Orland was ik weg geblazen door zijn stem en guitaarspel. Ik heb toen ik het podium zag 5 minuten lopen zoeken naar een grote dikke neger met een ernstige sigaretteverslaving maar alles wat er stond was een bleek wit jongetje.
Jonny Lang - Still Rainin´
http://www.youtube.com/watch?v=mn560Wesh-4
Jammer dat ze niet op het bed belande bij de krant lezende man, dan was ze wat minder hard gevallen.

Anoniem zei

( Ik heb een cd van Julee Cruise, en van Twin Peaks :)
Groetjes, -J-. )

Hans van Oudenaarden zei

JEEE, die Johnny Lang is inderdaad geweldig.