vrijdag 12 november 2010

Nog even Sonja . . .

Even nog dat Hal Foster (wowow, wat is die Foster toch een knappe tekenaar!!! ) plaatje voor je opgezocht, blogvriend, waarop ik m'n DarkDragon-Sonjaplaat tamelijk losjes had gebaseerd. De troon, de verkreukelde brief, het bungelende zwaard, de chagrijnige kop en natuurlijk het kistje met het afgehakte hoofd. Allemaal gepikt. Knap hoor, trouwens, van die Foster. Die plaat is verhaaltje in een notedop.

Inmiddels gehoord dat vrijwel alle originele platen van de deelnemende tekenaars vanaf  30 november te koop zullen komen te staan in de webshop van Dark Dragon Books. Hier trouwens ook nog even mijn Sonja schets. Die is niet te koop, maar als iemand straks ver boven de vraagprijs gaat bieden, doe ik 'm er gratis bij! Zoek de verschillen met de inktversie.
Het VANO-origineel meet 51 x 38,5 cm. Zwartwit. Penseel en inkt op 300 grams Schoeller-Hammer tekenpapier en de vraagprijs van dat ding wordt 495,-- euro.
En dan komt er ook een boek, met daarin alle platen van alle Nederlands/belgische tekenaars met daarin de ingekleurde versie. Als je b e l o o f t dat je het geheim houdt, kun je hiernaast alvast even een p i e p k l e i n voorproefje zien.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

is inderdaad PIEPklein... Groetjes, -J-.

Anoniem zei

Jouw plaat is minstens zo knap als die van Hal Foster. Mooi geacteerd, mooi getekend! Chapeau!!

Bas

Hans van Oudenaarden zei

Te veel eer, maar toch bedankt!
Wat groter kleurplaatje binnenkort in Eppo.