donderdag 4 februari 2010

Merry X-Mas again!

Een maand na de publicatie in de Eppo Kerstspecial gaat de Bob Evers kerst-epiloog in herdruk. In de nieuwste Bob Evers nieuwsbrief, nr 34 van januari 2010, wordt onze kerstpagina nog eens in zijn geheel gepubliceerd. Als geste naar de echte Bob Evers liefhebbers, omdat deze pagina zeer waarschijnlijk niet in album zal belanden. Hoewel, voor de speciale edities van ‘Een overval in de lucht’ houden we die mogelijk toch nog even open.

In diezelfde nieuwsbrief te vinden op http://nieuwsbrief.apriana.nl/A.html is ook onze kerstkaart opnieuw te zien. Zowel voor- als achterkant worden in de Bob Evers nieuwsbrief 34 gepubliceerd.

En via diezelfde nieuwsbrief bereikte ons het droevige nieuws dat Marie-Jose van den Hout, de zus van Bob Evers-auteur Willy van der Heide op 9 september 2009 op 82-jarige leeftijd is overleden.


(Illustratie: Marie-Jose van den Hout, bron: Bob Evers Nieuwsbrief 34)

Marie-Jose nam in 2004 het allereerste Bob Evers stripalbum in ontvangst tijdens de presentatie van “Kabaal om een varkensleren koffer” en is sindsdien de Bob Evers stripserie en vooral de verrichtingen van Hans met veel enthousiasme blijven volgen.
We zullen haar dan ook erg missen. En hoewel wat laat, wensen we de familie natuurlijk heel veel sterkte.

Geen opmerkingen: