zondag 21 februari 2010

Er is er één jarig... en dat is Hans!!!


Bij Eppo (http://www.eppostripblad.nl/) zijn ze vandaag nog vroeger hun bed uitgekomen dan ik, want daar staat al een feestelijke versierde foto van de jarige van vandaag op de site. Dus kunnen we hier natuurlijk niet achterblijven.
En daarom, hiep, hiep, hoera!! Vandaag, beste blogvrienden en vriendinnen, is Nederlands beste tekenaar, die van onze eigen Bob Evers strip, van die fantastisch mooi getekende (naamloze?) nieuwe strip en van nog vele, vele andere, Hans van Oudenaarden, jarig!!!
Dus Hans, van harte gefeliciteerd en nog vele, vele jaren! Vandaag even geen strips, zou ik zeggen. Maar neem het er even van en maak er geweldig, fantastische en helemaal te gekke verjaardag van!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Hans, ook vanuit Limburg een hartelijke gelukwens met je verjaardag toegewenst! Dat er nog maar vele prettige tekenjaren toegevoegd mogen worden!
Vanwege de link keek ik ook even op de Eppo site en daar bleek je door nr.24 te kunnen bladeren. Leuk bedacht, maar nog leuker dat dat werd omringt door een levensgrote versie van de Bob Evers Kerstkaart!
Cool!

Groetje,
Henkus

Anoniem zei

Gefeliciteeeeeerd!
Gezellige dag en tot snel.
Groetjes, -J-.

Otto zei

Van harte gefeliciteerd met je 51ste verjaardag!

Hans van Oudenaarden zei

Dank Frank en dank blogvrienden!