woensdag 1 juni 2022

Stripdagen Haarlem 2022

  


Aanstaande weekend gaan de Stripdagen Haarlem weer van start. Het beursweekend, met vele tekenaars en uitgevers, vindt plaats op  4 en 5 juni . Ook Hans is aanwezig en wel op zaterdag 4 juni in de stand van Uitgeverij L/Eppo. Gedurende een aantal uren volgens het signeerrooster zal Hans daar  het eerste deel van Wynona: Als de beer ontwaakt signeren. Het album is verkrijgbaar in drie edities, de softcover, de hardcover en de Dossier Editie, die laatste zolang de voorraad strekt.

En wie de Rhonda-trilogie nog niet in zijn of haar bezit heeft, kan eveneens terecht bij de stand van Uitgeverij L. Verder is ook onze Bob Evers-uitgever Boumaar aanwezig, dus wie nog graag een Bob Evers-album deel 2 t/m 5 in harde en/of zachte kaft door Hans wil laten signeren kan ook op de Stripdagen Haarlem terecht.
(Illustratie: Eric Heuvel)

Behalve Hans is ook Eric aanwezig in de stand Uitgeverij L/Eppo,  Eric zal beide dagen bij Uitgeverij L signeren. En daar zijn ook alle January Jones-albums, de albums van Carbeau en alle educatieve strips van Eric, waaronder Nieuwe vrienden verkrijgbaar. En vergeet ook niet het jubileum-album Was getekend Eric Heuvel. 

Ikzelf ben alleen zaterdag een aantal uur aanwezig maar dan als gast. Mocht je toch graag nog een tekst met handtekening in een Bob Evers-album of een Nieuwe vrienden-album willen hebben, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kortom er valt genoeg te doen en te beleven tijdens de Stripdagen Haarlem. We hopen jullie dan ook allemaal weer  te mogen begroeten. 

Stripdagen Haarlem 2022
Vrijdag 3  juni t/m zondag 12 juni 2022
Signeersessie Hans: zaterdag 4 juni
Bij stand Uitgeverij L (stand 19)
De Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem
Toegang: geheel gratis

Geen opmerkingen: