vrijdag 25 december 2020

Vrolijk kerstfeest!


 Net als in de voorgaande jaren hebben we weer een aantal verschillende kaarten en zelfs een soort kerstcadeautje om onze beste wensen voor de feestdagen over te brengen. Om te beginnen is hier de kaart van Hans en Caroline met Rhonda met Puppy from Hell alias Puppy Love in de hoofdrol.


(Illustratie: IJsbrand Oost)

Ook de Max Miller Nieuwjaarskaart is al onderweg naar een flink aantal van de gelukkigen die op onze Nieuwjaarskaartenadressenlijst staan. Binnenkort wordt de kaart onthuld op IJsbrands Facebookpagina en de Max Miller Strips blog. Tot die tijd plaats ik hier alvast een fragment. 
(Illustratie: Danker Jan Oreel)
 
En tenslotte het tweede kerstboekje, ofwel het Hel Jaaroverzicht 2020-2021, van Danker Jan. Met daarin onder andere deze plaat die al eerder in Eppo te bewonderen, maar ook de strip gemaakt voor Striphelden versus Corona en, net als vorig jaar, een voorproefje van het nieuwe avontuur van Hel 'Het verloren goud van Troje'.  Echter, dit boekje komt pas volgende week bij de drukker vandaan, zodat dat automatisch onze Nieuwjaarwens wordt voor 2021. Maar dat past dan weer wel bij het feit dat dit boekje officieel een jaaroverzicht is.

En speciaal voor onze lezers plaatsen we alle wensen hier ook op de Bob Evers Strip blog.

                  Namens ons allemaal heel fijne Kerstdagen!

Geen opmerkingen: