woensdag 23 december 2020

Meer nieuws van Hel

 


Ook de afgelopen dagen plaatste Danker Jan nieuw werk met Hel en Julia in de hoofdrol op zijn Facebookpagina. De illustratie hierboven bijvoorbeeld, bedoeld voor de Hel 'Big Adventures' portfolio.

Oorspronkelijk zou het niet meer dan en vignet worden, de sticker op de map van de portfolio. Maar uiteindelijk wordt het dit en is het weer danig uit de hand gelopen. Het moet maar....

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

En na pagina 7 is inmiddels ook pagina 6 in inkt gezet en eveneens te vinden op Danker Jans Facebookpagina met daarbij onderstaande info.

Na twee verhalen komt Plot deze keer niet meer terug (Toy ook niet en ik begrijp dat niet iedereen het daar mee eens is). Plot wordt vervangen door deze machtswellusteling met een obsessie voor de Griekse Oudheid. Het is de Griek Nikos Charakas, miljardair en grootgrutter in louche zaken. Niet gewend om tegengesproken te worden. En daardoor zal een handvol mensen het einde van het verhaal niet halen...

Vooral over de afwezigheid van Toy wordt in de reacties op deze post flink gediscussieerd. Maar geen zorgen, terwijl Hel en Julia naar Griekenland afreizen, is Toy waarschijnlijk bezig haar breuk met Plot definitief te maken, in welke vorm dan ook. En vroeg of laat zal haar pad dat van Hel en Julia bij een de volgende dossiers wel weer kruisen. Alleen niet in 'Het verloren goud van Troje', dus. Daar hebben we een andere schurk van dienst en zeker nog een paar vrouwen waar zowel    als Hel en Julia rekening mee dienen te houden. 

Geen opmerkingen: