woensdag 29 augustus 2018

Brabants Stripspektakel 2018: De presentatie van Rhonda 3, Route 66 - Dossier Editie

Komend weekend tijdens het Brabants Stripspektakel (1 en 2 september 2018 in Veldhoven verschijnt de Dossier Editie van Rhonda 3: Route 66. Met het complete derde albumvullende avontuur van Rhonda en een bijbehorend dossier van 16 pagina's. Hans zal echter alleen zondag aanwezig zijn om dit gloednieuwe Rhonda-album van tekening en handtekening te voorzien. Je vindt Hans in de stand van Eppo/DLC/Uitgeverij L) (standnummer 78). En daar zijn uiteraard ook de eerste twee Rhonda-albums 'Help me, Rhonda!' en 'Rebecca' verkrijgbaar in diverse edities, zolang de voorraad strekt.
 
(Illustratie: Mau Heymans, © Disney)
Danker Jan en IJsbrand zijn op zaterdag aanwezig en zelf zal ik beide dagen plaatsnemen in de Donald Duck/Tina-stand (standnummer 80) samen met onder andere Wilma van den Bosch, Saskia Janssen en Jan-Roman Pikula  Natuurlijk hebben we De spannendste avonturen van Donald Duck deel 16 en deel 17 bij ons en wat we verder nog meer aan Donald Duck en Tina uitgaven kunnen vinden. En uiteraard kun je ook voor de Bob Evers album in harde en/of zachte kaft, Max Miller, De avonturen van Hel en Nieuwe vrienden bij ons terecht.
 
(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Danker Jan zal zaterdag plaatsnemen in de Artist Area waar natuurlijk ook de albums van De avonturen van Hel 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex' verkrijgbaar zullen zijn, zowel de softcover als de Dossier Editie, al geldt voor die laatste zolang de voorraad strekt,
Ook het andere werk van Danker Jan is Veldhoven verkrijgbaar, zoals en de blauwe editie van Publiek Geheim net als Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht, het Agent 327 hommage-album en het Hel Schetsboek, eveneens zolang de voorraad strekt.

(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)
Natuurlijk neemt Danker Jan een aantal exemplaren mee van zijn nieuwste album 'Tel Israel'. Wie gereserveerd heeft, kan het album in Veldhoven zaterdag bij Danker Jan ophalen en zondag eventueel bij mij in de Donald Duckstand. Meer info daarover vind je en dezer dagen op de Facebookpagina van Danker Jan.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

IJsbrand neemt plaats in de stand van het Stripschap en uiteraard zijn daar ook drie Max Miller-albums 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' verkrijgbaar, net als laatste exemplaren van Achter de Schermen van... Max Miller - Schaduwspel. Bovendien neemt IJsbrand ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee En als het lukt probeer ik zaterdag ook nog een paar uur samen met Danker Jan en IJsbrand te signeren.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig en wel beide dagen in de stand van Eppo/DLC/Uitgeverij L, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht. Eric neemt bovendien de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden.
 
Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens het Brabants Stripspektakel. We hopen jullie dan ook allemaal te mogen begroeten in Veldhoven.Brabants Stripspektakel 2018

Zaterdag 1 en 2 september

NH Conference center ‘Koningshof’

Locht 117

5504 RM Veldhoven

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.brabantsstripspektakel.nl

Geen opmerkingen: