dinsdag 24 juli 2018

Vooraankondiging: Rhonda deel 3: Route 66 verschijnt in september!

(Illustratie: bron: Stripspeciaalzaak)
Op de Bob Evers Strip blog hadden we het al iets eerder aangekondigd maar sinds deze week is het officieel: Rhonda deel 3: Route 66 verschijnt in september. Zowel Stripspeciaalzaak als Van Ditmar kondigen het album compleet met cover aan. Op de Facebook van Van Ditmar is ook de korte inhoud van het album te vinden:

 Het slot van een spannende trilogie DOSSIER EDITIE met een exclusief kijkje achter de schermen, rijkelijk geïllustreerd met veel onbekend artwork van Hans van Oudenaarden. Waren er eigenlijk, om te beginnen, wel TWEE meisjes? Twee meisje die dan ook nog, extreem toevallig, idioot veel op elkaar leken? H...eeft Dana Dane eigenlijk ooit wel bestaan? Was Rhonda het niet gewoon al die tijd ZELF? In het derde, en laatste deel, van de trilogie moet acrobate Rhonda Kaplan op zoek naar haar vergeten dubbelleven als Hollywood actrice Dana Dane. De intense aandacht van de Maffia, de CIA en een zeer wraakzuchtige ex beloven die zoektocht niet gemakkelijker te maken.

De verschijningsdata zijn als volgt: als eerste verschijnt de Dossier Editie van Rhonda 3: Route 66 en wel op 1 september 2018, ofwel de week van het Brabants Stripfestival. Prijs E 39,95.
Een kleine maand later, op 26 september 2018, ofwel de week van het Stripfestival Breda, verschijnen de softcover en de hardcover editie van Rhonda 3: Route 66. Prijs softcover: E 8,95, prijs hardcover: E 18,95.

Zodra er meer nieuws is over de verschijning van Rhonda 3: Route 66 en de bijbehorende signeersessies lees je dat uiteraard hier op de Bob Evers Strips blog en vermoedelijk ook op de Help me, Rhonda-blog van Hans.

Geen opmerkingen: