dinsdag 12 september 2017

Loevesteinprent in kleur

Nog zo'n anderhalve week tot aan de presentatie van het tweede album en de Dossier Editie van De avonturen van Hel 'De Sibylle-codex' op Slot Loevestein. Behalve deze twee albums is er op Slot Loevestein ook een speciale prent verkrijgbaar, waarvan we een tijdje geleden de zwartwit-versie al lieten zien op dit blog en op de Facebookpagina van Danker Jan. Maar intussen is de prent ook ingekleurd en gesigneerd, kortom helemaal klaar voor de presentatie op Slot Loevestein.  Danker Jan schreef er afgelopen zondag dit over op Facebook:
(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Afgelopen weekend verscheen de beurs editie van De Sibylle-codex. Op 4 oktober liggen de twee andere edities in de winkel. Tussendoor is er ook nog een presentatie. Die vindt plaats op 23 september om 13.00 uur op Slot Loevestein (toegang geheel vrij). Voor deze presentatie is een exclusieve prent gemaakt die dan gratis bij de Dossier editie zit.
Maar let op: de prent is ALLEEN die middag verkrijgbaar en daarna ook niet meer los te koop!
Kortom, pies er niet naast en zorg dat je d'r bij bent. Wil je meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info[at]dankerjan.nl

Geen opmerkingen: