vrijdag 22 september 2017

De publicaties van deze week

Het eerste krantenartikel over het tweede Hel-album De Sibylle-codex is een feit. Afgelopen maandag 18 september publiceerde de Zeeuwse krant PZC ofwel de Provinciale Zeeuwse Courant onder de titel 'Hel komt goed uit de verf' een artikel van Jan van Damme, waarin onder andere in het kort de voorgeschiedenis van dit album uit de doeken wordt gedaan, Danker Jan zijn toelichting geeft op het karakter van Plot en ook onze presentatie op Slot Loevestein en onze signeersessie bij Het Paard van Troje in Goes staat aangekondigd. Het complete artikel kun je hier lezen op de site van de PZC. Dank je wel, Jan.

Ook de Eppo Update, de digitale nieuwsbrief van Eppo, besteedt aandacht aan onze presentatie op Slot Loevestein.

(Illustratie en foto: Danker Jan Oreel)

De Eppo Update vermeldt in verband met die presentatie ook meteen de gloednieuwe Dossier Editie die morgen voor het eerst op Slot Loevestein verkrijgbaar zal zijn. Ook Danker Jan besteedt vandaag opnieuw aandacht aan de presentatie op Slot Loevestein op zijn Facebookpagina en publiceert daarbij deze foto, waarop alle edities van De Sibylle-codex te zien zijn die morgen tijdens de presentatie verkrijgbaar zullen zijn.

En verder was het opnieuw vooral de week van Hans en Caroline met Puppy Love dat bijna dagelijks in Metro is te vinden. Het botert nog steeds niet echt tussen Nell en Robin, die toch vooral de nadelen van een pup in huis ziet en daar ook regelmatig de dupe van wordt. Mgaar ook het baasje en vrouwtje beginnen gaandeweg te merken wat die nadelen zijn. Wordt volgende week vervolgd.

Prettig weekend allemaal.

Geen opmerkingen: