woensdag 12 oktober 2016

Stripfestival Breda: de presentatie van het Rhonda Artbook

Aanstaand weekend in het weer zover. Dan vindt in en om het Chasse Theater het jaarlijkse Stripfestival Breda plaats. Met vele Nederlandse en buitenlandse stripmakers en heel wat nieuwe en zo goed als nieuwverschenen uitgaven. Hans presenteert tijdens het Stripfestival Breda het gloednieuwe Rhonda Artbook.  Een limited edition 36 pg. Rhonda schetsboek met daarin  alvast een 7 pagina's tellende zwartwit preview van het nieuwe verhaal Route 66 en verder wat losse platen en een heleboel schetsen.

Natuurlijk is Hans dit weekend in de stand van Uitgeverij Don Lawrence Collection/Stripblad Eppo aanwezig tijdens het Stripfestival Breda om deze gloednieuwe uitgave van tekening en handtekening te voorzien voor iedereen die dat maar wil. Zolang de voorraad strekt uiteraard. Natuurlijk zijn bij Eppo-stand ook de beide Rhonda-albums 'Help me, Rhonda!' en 'Rebecca verkrijgbaar.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Ook IJsbrand zal in de stand van Don Lawrence Collection signeren. En natuurlijk is daar ook het gloednieuwe Max Miller-album 'Schaduwspel' verkrijgbaar, net als de beide eerdere Max Miller-albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe steen'.  Verder zijn bij IJsbrand de resterende exemplaren van Achter de schermen van.... Max Miller - Moordkunsten  verkrijgbaar, evenals de diverse Max Miller prenten, posters, schetsen en originele tekeningen.
(Illustratie: Dick Heins)

Ook het twee weken geleden verschenen album van Kleine Napoleon zal aanstaand weekend tijdens het Stripfestival Breda verkrijgbaar zijn. Nog maximaal 30 exemplaren zijn er beschikbaar, 15 bij mij en 15 of minder bij Dick, die, net als Hans en IJsbrand, in de stand van Don Lawrence Collection/Eppo Stripblad zal signeren. Behalve Kleine Napoleon zijn daar natuurlijk ook de albums van 40 hours verkrijgbaar.

Wegens plaatsgebrek zal ik niet in de Eppo-stand signeren, maar op een andere plek tijdens het Stripfestival Breda, vermoedelijk in de stand van De Stripspecialist. En ook daar zal het album van Kleine Napoeleon verkrijgbaar zijn, net als de diverse Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft, De spannnendste avonturen van Donald Duck nr 8 en Nieuwe Vrienden.
(Illustratie: Eric Heuvel)
Ook Eric is aanwezig tijdens het Stripfestival  en zal eveneens in de Eppo-stand signeren. Waar behalve Nieuwe Vrienden ook alle January Jones- en Carbeau-albums en Alleen rond de wereld verkrijgbaar zullen, evenals de andere educatieve uitgaven van Eric.

Danker Jan heeft in Breda een eigen stand waar onder andere de blauwe editie van Publiek Geheim verkrijgbaar zal zijn. Een overzicht van vooral het stripwerk in opdracht van Danker Jan in de afgelopen 25 jaar. Maar in 'Publiek Geheim' is ook het een en ander te vinden is over het nieuwe Hel-verhaal 'De Sibylle-codex'. En mocht je bijvoorbeeld de Eppo's, waarin Hel 2: De Sibylle-codex' wordt voorgepubliceerd, willen laten signeren, ook dan kun je bij Danker Jan en mij terecht.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

En uiteraard is ook het eerste Hel-album 'De koffers van Raz Fadraz' bij Eppo/Don Lawrence Collection verkrijgbaar.
Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaand weekend tijdens het Stripfestival Breda in Veldhoven. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Stripfestival Breda

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016

Centrum Breda

Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

Zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Chassé Theater

Cladius Prinsenlaan 8

4811 DK Breda

Info: http://www.stripfestivalbreda.nl/

Geen opmerkingen: