vrijdag 21 oktober 2016

Caroline in de prijzen!!!

De foto's zijn binnen, met dank aan Alex Odijk, dus ergens begin volgende week lees je op dit blog een uitgebreid blogverslag van het Stripfestival Breda van vorig week. Maar eerst nieuws dat echt niet langer kan wachten. Want won Hans met Rhonda deel 1: Help me, Rhonda! op de Stripdagen van 2014 al de Stripschappenning voor het Album van het jaar, en  viel ik zelf tijdens de Stripdagen van 2015 samen met Eric Heuvel in de prijzen voor Nieuwe vrienden en samen met Kirsten de Graaff, Mau Heymans en Evert Gerardts voor De grappigste avonturen van Donald Duck nr 44, deze keer was het tijdens het Stripfestival Breda de beurt aan Caroline, die samen met Cok Jouvenaar de Stripcultuurbeurs 2016 in ontvangst mocht nemen.
(Foto's: Alex Odijk)


 En dat alles voor het idee van 'Stripmaker des Vaderlands'. Het is aan Kenny Rubenis te danken dat Caroline en Cok dit idee inzonden voor de Stripcultuurbeurs van dit jaar en daarmee ook wonnen. Caroline kreeg de prijs zondag uitgereikt door de Bredase wethouder Boaz Adank. Caroline en Cok, van harte gefeliciteerd!

We zijn zeer benieuwd wie in 2017 gekozen wordt als eerste Stripmaker des Vaderlands. Volgend jaar maar, tijdens de Stripdagen in Rijswijk weten we meer.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: