vrijdag 28 oktober 2016

Eppo 22-2016

De avonturen van Hel in 'De Sibylle-codex worden vervolgd op pagina 32 en 33 van de nieuwe Eppo (nr 22-2016). De machtswaanzin slaat toe bij Plot, nu hij beseft dat het derde deel van de Sibylle-codex wel eens binnen handbereik kan zijn. De jacht op Hel en de codex wordt geopend.. Plot stuurt Harry en Leon terug naar de haven, maar die komen, zoals Danker Jan het op zijn Facebook-pagina beschrijft, in nauwe schoentjes te zitten.
Desondanks vinden de twee een spoor dat leidt naar het huis van Angelo, waar Hel nu in haar eentje ondergedoken zit. Gevolg: Hel slaat op de vlucht. Maar niet heel ver weg. Hoe dat verder gaat, lees je over twee weken in Eppo. Ook voor deze aflevering als de volgende zijn zowel tekeningen als scenario van de hand van Danker Jan.

Meer Hel vinden we op pagina 47 van de nieuwe Eppo, waar de jaarlijkse Eppo-enquete wordt aangekondigd. En ongetwijfeld zal ook Max Miller dit jaar deel uitmaken van de Eppo-enquete. Maar daarover over twee weken meer.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)
En zowel Hel als Max Miller zijn te vinden in de gebruikelijke advertentie van de Eppo-shop op pagina 35. Hel met haar allereerste album' 'De koffers van Raz Fadraz' en Max Miller met het nieuwste album 'Schaduwspel'.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

(Foto: Alex Odijk)

Tenslotte lees in de rubriek Varia nog het nieuws over de winnaars van het Stripfestival Breda, waaronder natuurlijk Caroline en Cok die dit jaar de Stripcultuurbeurs in ontvangst mochten nemen voor hun idee voor 'De Stripmaker des Vaderlands'. Maar ook het NK Striptekenen, waarvoor onder andere Eric Heuvel jurylid was, komt aan bod. Dit alles onder het kopje "En de winnaars zijn...' De winnaars van het NK Striptekenen staan genoemd in het betreffende artikel, voor 'De Stripmaker des Vaderlands' zullen we moeten wachten tot de Stripdagen in Rijswijk van volgend jaar maart.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: