donderdag 1 september 2016

Max Miller 3: Schaduwspel, nu in de winkel!!!

Hot news! Op internet melden diverse Nederlandse stripwinkels dat ze Max Miller 3: Schaduwspel in huis hebben. Kortom, vanaf vandaag 1 september 2016 is het derde Max Miller-album 'Schaduwspel' officieel verkrijgbaar. Dit weekend zullen IJsbrand en ik tijdens het Brabants Stripspektakel plaatsnemen in de stand van Eppo/Don Lawrence Collections en het nieuwe Max Miller album voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Maar wil je niet zo lang wachten, ga dan vanavond nog of anders morgen naar je favoriete stripwinkel en haal Max Miller 3: Schaduwspel in huis. Een album maar liefst twee avonturen van Max Miller.

Het titelverhaal 'Schaduwspel' waarin Max en Eva afreizen naar Oostenrijk waar Eva en haar teamgenoten deelnemen aan het biatlonkampioenschap en geconfronteerd worden met matchfixing. En Max krijgt te maken met zijn gevaarlijkste tegenstander ooit: Oscar Wolvega.
(Illustraties: IJsbrand Oost en Anco Dijkman)

En IJsbrands allereerste Max Miller-avontuur 'Spelbederf' waarin Eva meedoet aan Street Wars een paintballwedstrijd in het centrum van de stad. Maar Eva's tegenstander, voor wie er grotere belangen op het spel staan, schiet niet alleen met verf. Inclusief een nieuwe, nog nooit eerder gepubliceerde inleidende pagina.
Kortom, volop spanning en avontuur in ons nieuwste Max Miller-album, Max Miller 3: Schaduwspel. Mis het niet!

Geen opmerkingen: