zondag 3 januari 2016

De eerste strips van 2016

(Illustratie: © Holco Publications)

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat ook de eerste nummers van de nieuwe jaargang van de welbekende tijdschriften in de winkels liggen. Met deze week in de nieuwe Penny (nr 1-2016) het 23ste verhaal in de serie Duinmanege. Een verhaal waaruit blijkt dat er meer is tussen hemel en aarde. Het lievelingspaard van hoofdpersoon Tara, Ko, is met pensioen en het blijkt dat Tara Ko wel volledig vertrouwde, maar andere paarden. Het wordt er gaandeweg het verhaal niet beter, tot Tara hulp krijgt uit wel heel onverwachte hoek, hulp van Ko, die ineens ook nog blijkt te kunnen praten.
Droom of werkelijkheid? Je leest het in de nieuwe Penny. De foto's voor dit verhaal werden gemaakt door Lieke van den Oord.

Kortom, het begin van ons nieuwe stripjaar is er.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

En wat 2016 verder nog brengt? Het meeste is voor ons een even grote verrassing als voor jullie. Het derde deel van Rhonda in Eppo wellicht? Wat in elk geval in de laatste Eppo van vorig jaar (nr 26-2015) op pagina 33 bij de "Vooruitblik 2016'  het nieuwe Max Millerverhaal 'Schaduwspel'  aangekondigd dat binnen nu en een paar maanden in Eppo van start zal gaan. Binnenkort meer daarover op deze blog en de Max Miller Strips blog.

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: