woensdag 19 november 2014

Signeersessies in Breda!

Aanstaande zaterdag 22 november staat bij de Stripspecialist in Breda de Klare Lijn centraal. En meer in het bijzonder de albums van Nieuwe Vrienden en Max Miller. Eric Heuvel, IJsbrand Oost en ik zijn vanaf ongeveer 14.00 uur aanwezig om deze albums van tekening, tekst en handtekening te voorzien voor iedereen die dat maar wil. Natuurlijk zijn ook de andere albums van Eric, zoals January Jones en Carbeau voorradig bij De Stripspecialist.
 (Illustratie: IJsbrand Oost)
 Evenals die van Bob Evers in harde en/of zachte kaft, De verdronken paarden van Ameland en De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34. Van Nieuwe vrienden zijn naast de reguliere hardcover-albums ook de allerlaatste speciale educatieve edities verkrijgbaar, de softcover-editie met werkposter en Anne Frank Krant. En ook van Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen zullen bij de Stripspecialist de laatste exemplaren verkrijgbaar zijn
(Illustratie: Eric Heuvel)
 
Van dit boek, waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het tweede Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' zijn op dit moment van de totale oplage van 150 exemplaren nog slechts minder dan 30 exemplaren beschikbaar. Dus mocht je dit boek nog niet in je bezit hebben en er toch belangstelling voor hebben, wees er dan snel bij. Reserveren kan door even een mailtje naar IJsbrand te sturen: maxmillerstrips[at]xs4all.nl.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

IJsbrand neemt dan bovendien ook de diverse Max Miller-prenten, voor zover nog voorradig, een aantal schetsen, voorstudies, originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's mee.  We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen bij De Stripspecialist.

Signeersessie met Nederlandse stripmakers

Zaterdag 22 november 2014

Van 14.00 uur tot 17.00 uur

De Stripspecialist

Boschstraat 68

4811 GJ Breda

Info: https://plus.google.com/+DeStripspecialistBreda/posts en http://members.ziggo.nl/labyrinth-breda/

Geen opmerkingen: