zondag 23 november 2014

De strips van deze week

Gisteren samen met Eric en IJsbrand een heel leuke en gezellige signeermiddag gehad bij De Stripspecialist in Breda. En uiteraard volgt later deze week het traditionele verslag daarvan op deze blog. Het wachten is alleen nog op de foto's. Naast het signeren hebben IJsbrand en ik al de eerste voorbereidingen gedaan voor onze jaarlijkse kerst/nieuwjaarskaart en de documentatie voor het nieuwe Max Miller-verhaal bekeken.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

 IJsbrand berichtte daar al iets meer dan een week geleden over de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/). Inmiddels is de eerste versie van het scenario voor 'Schaduwspel' klaar, al is het nog niet zeker dat bovenstaande decorschets inderdaad een rol gaat spelen in dit verhaal. Wel zul je dit decor terug op een heel speciale tekening van IJsbrand, waarover je in december meer hoort op de Max Miller Strips blog en op deze blog.

Behalve deze decorschets op de Max Miller Strips blog werd er deze week ook een compleet nieuw verhaal van Sarah de Shire gepubliceerd op pagina 25 t/m 30 van de nieuwe Penny (nr 24-2014). In dit verhaal, naar een idee van Angelique Buhrs, krijgt Sarah problemen met haar voorhoeven. Sarah's hoeven zijn te kort gesleten en hoefijzers lijken de oplossing. Maar niet iedere hoefsmid durft een groot paard als Sarah van hoefijzers te voorzien. En als Sarah toch haar hoefijzers krijgt, gaat er iets vreselijk mis, waardoor het lijkt alsof Maura en Marlin een heel lange tijd niet meer met Sarah kunnen rijden.

 (Illustraties: © Holco Publications)

Tenslotte kondigt Penny op bladzijde 65 nog de nieuwe Duinmanege fotostrip aan voor het volgende nummer, dat over ongeveer anderhalve week in de winkel ligt. Een verhaal over twee meisjes die heel graag BFF's willen worden met één bepaalde pony. Over twee weken meer daarover.

Prettig weekend allemaal!


Geen opmerkingen: