vrijdag 7 februari 2014

Heet van de naald!

 Gaf de Anne Frank Stichting een paar weken al een kleine preview van het aankomende album 'Nieuwe vrienden', dat ik in opdracht van ons agentschap Comic House samen met Eric Heuvel voor de Anne Frank Stichting maakte, nu is er volop informatie op de site van Uitgeverij L. Compleet met cover een en preview van maar liefst drie pagina's. Dit is de cover:
(Illustraties: Eric Heuvel, bron: Uitgeverij L)

En als je deze linkt volgt: http://www.dromen-demonen.nl/nl/online-bestellen/nieuwe-vrienden/140167823/kopen.html en vervolgens op 'Leesproef' klikt, kun je een pdf downloaden met de eerste drie strippagina's van dit nieuwe album dat volgens de bijbehorende info deze maand nog gaat verschijnen. Binnenkort meer daarover.

En dan was er nog dit bericht in het Dagblad van het Noorden:
(Bron: Dagblad van het Noorden)
Inderdaad, er gaat iets gebeuren. Deze zomer. Met Max Miller. In de Martinikerk. Het heeft natuurlijk alles te maken met het tweede Max Miller-album 'De Orde van de Blauwe Steen' dat eind mei, begin juni gaat verschijnen. Wat? Waar? Wanneer? Hoe laat? Dat hoor je binnenkort, want we zijn er nog volop mee bezig.
 
En last but not least, pas gisteravond laat gelezen in de nieuwe Stripschrift (nr 436), Rhonda 1: Help, me Rhonda! is genomineerd voor het stripalbum van het jaar in de categorie 'Avontuur en vermaak'.
 
Hans, van harte gefeliciteerd!!!
Of Hans deze felbegeerde Stripschappenning daadwerkelijk mee naar huis mag nemen, weten we op 8 maart bij de uitreiking van de Stripschapprijzen tijdens de Stripdagen in Gorinchem.
 Prettig weekend allemaal!

2 opmerkingen:

Otto zei

Hoi Frank, bedankt voor weer een mooie blog. Leuk om het zo afwisselend van IJsbrand en jou te mogen lezen.
Dat van de Martinikerk klinkt heel spannend, ik zal er zeker bij zijn!
Het album wat je samen met Eric heb gemaakt heeft zeker mijn interesse. Neem je het ook mee op beurzen?

Frank Jonker zei

Ha Otto,

Dank je voor de complimenten.Zolang 'De Orde van de Blauwe Steen' in Eppo loopt, blijven IJsbrand en ik om en om posten over de totstandkoming van scenario en tekeningen van het nieuwe Max Miller verhaal. En daarna zullen we ongetwijfeld regelmatig het een en ander te melden hebben over de totstandkoming van het album en alle activiteiten daar omheen.
Voor de Martinikerk sta je op de officiele uitnodigingenlijst. Komt helemaal goed. :-) Erg leuk als je er tegen die tijd bij kunt zijn. Voor zover ik begrepen heb, worden de uitnodiging tzt verstuurd door de emensen van Martinikerk.
Via Comic House hoorde ik dat Uitgeverij L in elk geval tijdens de Stripdagen in Gorinchem aanwezig is met het album 'Nieuwe vrienden'. En als Eric en ik daarna wat albums kunnen krijgen voor eventueel volgende stripbeurzen, zullen we zeker meenemen.
Prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank