donderdag 21 november 2013

Cameo's in Max Miller

Vorige week stipte ik op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) al even de gastrol van Geert Postma, winnaar van de cameoveiling voor Kika (www.kika.nl)  van Eppo i.s.m Catawiki. IJsbrand gaat nu in zijn nieuwste blogpost "De Orde van de Blauwe Eppo' wat dieper op de cameo's in het nieuwe Max Miller-verhaal in, en in het bijzonder op de cameo's op de Max Miller pagina's in Eppo 23.

Het eerste optreden van Geert in Eppo dateert van precies een jaar geleden, toen hij samen met mij zijn tekst stond te oefenen in Eppo 100, ofwel Eppo 23-2012. Ijsbrand tekende toen bovenstaande plaat als aankondiging voor het verhaal dat nu volop in Eppo loopt: Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen.

In de Eppo van vorige week, nr 23-2013, is dan eindelijk de echte scene met Geert te zien in zijn rol van opzichter van de restauratiewerkzaamheden in de abijdkerk te Aduard. Maar daar blijft het niet bij...
Geert komt namelijk nog paar keer terug in het nieuwe Max Miller-verhaal, en ook daarvan laat IJsbrand alvast het een en ander zien.


En dan blijkt ook nog dat deze heren, links en rechts hierboven, echt bestaan.

(Illustraties: IJsbrand Oost)
Of wat te denken van de bestuurder van deze Mini?
Meer cameo's volgen. In Eppo 24 zelfs alweer. Maar daarover later meer.

1 opmerking:

Anoniem zei

mmmm, die blauwe auto komt me ergens bekend voor ;)