maandag 21 januari 2013

De VW T1 van Pjotr

Morgen is het zover! Dan ligt de Eppo nr 2 met daarin de allereerste aflevering van Rhonda, met Rhonda-cover en met interview met Hans in de bus bij de Eppo-abonnée's. Maar intussen wordt er uiteraard ook hard doorgewerkt aan die andere strip die later dit jaar in Eppo gaat verschijnen: Max Miller en De Orde van de Blauwe Steen!.

Afgelopen vrijdag plaatste IJsbrand een gloednieuwe post op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl) met daarin een stukje documentatie met betrekking tot het nieuwe Max Miller verhaal. Om precies te zijn de Volkswagen T1 bus waarmee Max, Eva en Pjotr van Groningen naar Aduard rijden en waarmee ze in de rest van het verhaal nog vele kilometers zullen af leggen, zij het niet altijd allemaal tegelijk.

Wie nu denkt dat IJsbrand deze VW T1 bus gebruikt als documentatie heeft het mis.

 
                                               (Illustratie en foto's: IJsbrand Oost)

Nee, dit busje hierboven, afkomstig uit een Revell bouwdoos staat model voor alle scéne's met VW T1 van Pjotr in het nieuwe Max Miller verhaal. En dat zijn er behoorlijk wat, want de bus blijft tot aan het eind van het verhaal een belangrijke rol spelen bij alle ontwikkelingen.

Een en ander heeft trouwens ook iets te maken met in opdracht gemaakte artist impression van IJsbrand. Meer daarover lees je in de post 'Impressie' op de Max Miller Strips blog!

Geen opmerkingen: