vrijdag 9 juli 2010

Puppy from Hell in BS Magazine

De vaste bloglezers hadden het uit de reactie van Hans op de post hieronder natuurlijk al gesnapt: afgelopen woensdag waren we op Kasteel Groeneveld. En wij niet alleen, ook Joop en Henkus waren aanwezig. En wat te denken van Wilma van den Bosch, Peter de Wit en Hanco Kolk? En uiteraard Kees de Boer en Tjibbe Veldkamp, die daar het langverwachte prentenboek De Verkipping presenteerden. Een en ander werd geopend door onze eigen Caroline en (vermoedelijk voor Stripnieuws) gefotografeerd door Alex Odijk.
Nadat Kees zijn tekentalent had gedemonstreerd en Tjibbe zijn vertellerstalent, konden alle aanwezigen hun boek(en) meer dan twee uur lang laten signeren. De tentoonstelling rond De Verkipping is nog tot 19 september te zien op Kasteel Groeneveld (http://www.kasteelgroeneveld.nl/) en uiteraard is het boek daar ook te koop.

Thuisgekomen wachtte ons een nieuwe verrassing: de nieuwe BS Magazine (nr 179) lag in de bus. Met daarin in de rubriek ‘Koffieklets’ op bladzijde 22 een artikel met de titel ‘Puppy’.
En ja, uiteraard gaat dit artikel in op de Puppy from Hell-strip van Hans en Caroline. Naast de publicatie van maar liefst drie Puppy from Hell-strips wordt in dit artikel ook aandacht besteed aan de Puppy from Hell-blog en voor het eerst in een stripinformatieblad wordt het teaserboekje van de Puppy-strip vermeld. Een boekje dat op 21 augustus op het Kamper Stripspektakel zal verschijnen. Meer nieuws daarover zullen vast en zeker binnenkort van Hans zelf op deze blog horen. En meer over Brabant Strip en BS Magazine vind je op http://www.brabantstrip.be/.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Frank, dank voor je mooie verslag van deze prachtige dag. Er zijn maar liefst 70 boekjes verkocht en Kees maakte voor iedereen een aparte tekening.

Caroline

Anoniem zei

Was gezellig iedereen ook weer even te spreken! :) En ook hier thuis de nieuwe BSM. 56 pagina's dik, en een P@per en ook nog een speciaal vakantieboek... Wouw! Groetjes, -J-.