dinsdag 6 juli 2010

Eppo en puppy.


Jeee, dank voor jullie aardige woorden over "Puppy from Hell". Hoe staat het trouwens daarmee, met die strip, Hans?? Nou, even op de laagste pit nu, blogvriend. Druk nu even weer met onze Bob. Nieuwe album gereedmaken enzo. Hoop werk. Binnenkort meer daarover.

Een paar weken geleden trouwens wel met Rob van Bavel, de hoofdredeacteur van Eppo, over deze PFH-strip gesproken.

Maar geen succes. Rob vond deze strip te "vrouwelijk" voor de Eppo. Meer geschikt voor een damesblad ofzo. Jammer maar helaas. In de Eppo gaan we dit spul helaas dus niet plaatsen, Hans.

Hmmmmm. Dan moeten we nog even verder zoeken blijkbaar. Nou weet ik toevallig wel dat de redactie van Eppo e x t r e e m gevoelig is voor l e z e r s r e a c t i e s. De resultaten van de polls zijn bijvoorbeeld oneindig belangrijk geweest voor de huidige koers.
Wieweet dat een paar goedgekozen eh . . . mails en brieven over deze prachtige strip van jullie kant . . . 't Is maar een suggestie . . . hm?

Vergeet ik de hele tijd. Hier nog even dat laatste stukje, de laatste paar episode's van die afgekeurde "Puppy"-proloog. Die proloog waarvan ik nou nog stééds niet weet of ik 'm nou wel of niet zelf leuk vind. Grmmmbl. Eigenlijk vind ik alleen de laatste plaat zelf leuk.

Nouja, is ie in ieder geval dan wel ooit HIER even te zien geweest.

3 opmerkingen:

Otto zei

Ik ben echt verbijsterd over de reactie van dhr van Bavel. Zijn Tina strip van het z(e)i(j)(k)(l) meisje had NOOIT in Eppo mogen verschijnen! En dan zou pfh niet kunnen?
De mail was zeker 3 weken geleden uit gegaan met een plijdooi voor pfh. Helaas deze keer niet gepubliceerd ;-). Ik hoop dat het helpt. Het blad is goed hoor, maar er zitten een paar rotte plekken in die vervangen mogen worden door kwalitatief hoogwaardiger materiaal.

Kan je al zeggen of de nieuwe Bob te koop zal zijn tijdens de beurs in Kampen?

Henkus zei

Wij, trouwe bezoekers van deze blog (en aanliggende blogs...), boffen maar met de volledige publicatie van de helse puppy!
Hans, ik heb een mening over de proloog... Het hangt volgens mij sterk af van de publicatiesnelheid. Als je ze achter elkaar door leest is het wel leuk, maar als er wat tijd tussen zit, duurt het allemaal te lang en lijkt het gerekt om er meer uit te halen.
Als ik denk aan publicatie in een weekblad (nou vooruit; Libelle, Margriet, Story, Weekend...) duurt het een week eer je de volgende strook krijgt te zien. Dan zijn we met de hier geplaatste stroken 5 weken verder. En dan is de plotontwikkeling te mager.
Dus je grmmmmbll klopt ergens wel...
Maar het heeft heel veel potentie vind ik nog steeds en ik heb er telkens van genoten.

Hans van Oudenaarden zei

Dank voor jullie aardige woorden!
@Otto: Dit soort dingen, het onder dak brengen van je materiaal, kost altijd tijd en gaan vaak langs vreeeeeemde wegen. Ik hou je op de hoogte van eventuele vorderingen. Nieuwe Bob staat nu vrijwel helemaal in de verf, maar helaas nog niet in Kampen.
@Henkus: Nou hebben we gisteren nog niet eens de tijd gehad om even te babbelen! Heb je het wel een beetje naar je zin gehad op Groeneveld? Groet nog van Caroline!